Δε βρέθηκε τίποτα
Complain
Λουτρά Αγ. Παρασκευή προς πώληση, εξοχική κατοικία 115τμ, με κήπο ιδιωτικό 1.005τ.μ. 3 επιπέδων, 200 μέτρα από τη θάλασσα. Βρίσκεται σε Καταπληκτικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον με θέα θάλασσα και Οικισμό πλήρως οργανωμένο με 24ώρη φύλαξη. Διαθέτει υπέροχο κήπο αποτελούμενο από Ελιές και δέντρα , άπειρο γκαζόν και πανέμορφα φυσικά λουλούδια. Ακόμη υπάρχει επιτροπή του οικισμού όπου φροντίζουν όλο τον χρόνο τον κήπο και την συντήρηση του σπιτιού. Το ακίνητο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια, μπαλκόνια, θέρμανση ατομικό λέβητα πετρελαίου, πέτρινο μπάρμπεκιου στην αυλή. Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα ,συναγερμού και κλιματισμού , εσωτερικές πόρτες «Πλαίσιο Α.Ε.». Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται για τον αγοραστή α) με φόρο μεταβίβασης 3% περίπου επί της αξίας και β) με 2,5% - 3% περίπου επί της αξίας, για τα έξοδα Συμβολαιογράφου και μεταγραφής στο Υποθηκοφυλακείο γ) Μεσιτική Αμοιβή. Απόσταση από Αεροδρόμιο Μακεδονία 105 χλμ. Κωδικός 10611 Καλέστε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση, εκτίμηση και κατάταξη του ακινήτου σας, γίνετε μέλη του δικτύου Ιδιοκτητών ή του δικτύου Πωλητών μας. Τηλ. επικοινωνίας Forumland Real Estate 0030 2310334001 , 2310420369, 6936203214 Σπύρος Ντίνος είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε . Επισκεφτείτε μας στο www.forumland.gr για περισσότερα ακίνητα. Με πίστη ,αφοσίωση και όραμα η Forumland Real Estate διατηρεί σταθερές τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της από την ίδρυσή της έως σήμερα. Mέλημα μας η συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Έτσι λοιπόν πρωταρχικός στόχος η συνέπεια . Με την υπόδειξη λοιπόν του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας . youtube, Απόσταση από θάλασσα 200μέτρα, Αποχέτευση βόθρος, βεράντα, Δάπεδα πέτρα, Διεύθυνση Λουτρά Παλλήνη ουτρά, Διπλά τζάμια, Εμβαδόν Μπαλκονιών 20τμ., Εμφάνιση Διεύθυνσης, Ενεργειακή κλάση Β, Εντοιχ.Ντουλάπες, Εντός σχεδίου πόλεως, εξοχική κατοικία , Εσωτερική σκάλα, Ετος ανακαίνισης 0, Ζώνη οικιστική, Ηλ.θερμοσίφωνας, Θέα απεριόριστη, Καλωδιακή Τηλεόραση, Κατάσταση Αριστη Κατάσταση, κήπος κοινόχρηστοςτ.μ., Κουζίνα ημιχωριστή κουζίνα, κουφώματα Αλουμινίου, Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο, Μέσα μηνιαία Κοινόχρηστα 160ευρώ, Μπάρμπεκιου, πάρκινγκ θέσεις 2, Πολυτελής Κατοικία, πόρτα ασφαλείας, Προσανατολισμός Ανατολικό, πρόσβαση άσφαλτος, ρεύμα Μονοφασικό, σίτες στα παράθυρα, Στόρια, ΤΚ 63085, Φωτεινό (G Κωδικός: F-10611)
Ν. Χαλκιδικής,Παλλήνη
3 δωμάτια
115 m²
130.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
Πωλείται Γή έκτασης 9300 τ.μ. στην Κρήτη. Διαθέτει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, με δυνατότητα οικοδόμησης 3200 τ.μ.. Προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα στο βουνό. Πωλείται οικόπεδο 9300 τετ.μ στο παραδοσιακό χωριό της περιοχής του Ρεθύμνου. Το χωριό φημίζεται για το νέο αρχαιολογικό μουσείο της και την όμορφη θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Το οικόπεδο πωλείται από μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία θα δώσει στον νέο ιδιοκτήτη ένα έτοιμο project για την κατασκευή των 32 πέτρινων βίλων από 100 τετ.μ το κάθενα συνολικού εμβαδού 3200 τετ.μ. Στο πλαίσιο του έργου όλες οι βίλες έχουν θέα στη θάλασσα και τα βουνά. Αποτελούνται από δύο ορόφους: στο ισόγειο είναι σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο με ντους και βεράντα, στο δεύτερο όροφο είναι 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο με ντους και μπαλκόνι. Κάθε βίλα θα έχει ένα κήπο περίπου 100-120 τετ. μ και χώρο στάθμευσης. Το project περιλαμβάνη μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα περίπου 80 τετ.μ. Η έκταση μπορεί να διαιρείται σε μερικά μικρά ή μεσαία τμήματα. Πολύ καλή επενδυτική πρόταση!
Ν. Ρεθύμνου,Αρκάδι
9300 m²
500.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
Λουτρά Αγ. Παρασκευή προς πώληση, εξοχική κατοικία 115τμ, με κήπο ιδιωτικό 700τμ. 3 επιπέδων, 200 μέτρα από τη θάλασσα. Βρίσκεται σε Καταπληκτικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον με θέα θάλασσα και Οικισμό πλήρως οργανωμένο με 24ώρη φύλαξη. Διαθέτει υπέροχο κήπο αποτελούμενο από Ελιές και δέντρα , άπειρο γκαζόν και πανέμορφα φυσικά λουλούδια. Ακόμη υπάρχει επιτροπή του οικισμού όπου φροντίζουν όλο τον χρόνο τον κήπο και την συντήρηση του σπιτιού. Το ακίνητο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια με ντουλάπες, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια, μπαλκόνια, θέρμανση ατομικό λέβητα πετρελαίου, πέτρινο μπάρμπεκιου στην αυλή. Εγκατάσταση Ηλιακού Θερμοσίφωνα ,συναγερμού και κλιματισμού , εσωτερικές πόρτες «Πλαίσιο Α.Ε.». Απόσταση από αεροδρόμιο Μακεδονία 105χλμ . Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται για τον αγοραστή α) με φόρο μεταβίβασης 3% περίπου επί της αξίας και β) με 2,5% - 3% περίπου επί της αξίας, για τα έξοδα Συμβολαιογράφου και μεταγραφής στο Υποθηκοφυλακείο γ) Μεσιτική Αμοιβή . Κωδικός 10609 Καλέστε μας για μια δωρεάν αξιολόγηση, εκτίμηση και κατάταξη του ακινήτου σας, γίνετε μέλη του δικτύου Ιδιοκτητών ή του δικτύου Πωλητών μας. Τηλ. επικοινωνίας Forumland Real Estate 0030 2310334001 , 2310420369, 6936203214 Σπύρος Ντίνος είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία , θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε . Επισκεφτείτε μας στο www.forumland.gr για περισσότερα ακίνητα. Με πίστη ,αφοσίωση και όραμα η Forumland Real Estate διατηρεί σταθερές τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της από την ίδρυσή της έως σήμερα. Mέλημα μας η συνεχής ποιοτική και ποσοτική βελτίωση του επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Έτσι λοιπόν πρωταρχικός στόχος η συνέπεια . Με την υπόδειξη λοιπόν του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας . youtube, Απόσταση από θάλασσα 200μέτρα, Αποχέτευση βόθρος, βεράντα, Δάπεδα πέτρα, Διεύθυνση Λουτρά Παλλήνη ουτρά, Διπλά τζάμια, Εμβαδόν Μπαλκονιών 20τμ., Εμφάνιση Διεύθυνσης, Ενεργειακή κλάση Β, Εντοιχ.Ντουλάπες, Εντός σχεδίου πόλεως, εξοχική κατοικία , Εσωτερική σκάλα, Ετος ανακαίνισης 0, Ζώνη οικιστική, Ηλ.θερμοσίφωνας, Θέα απεριόριστη, Καλωδιακή Τηλεόραση, Κατάσταση Αριστη Κατάσταση, κήπος κοινόχρηστοςτ.μ., Κουζίνα ημιχωριστή κουζίνα, κουφώματα Αλουμινίου, Μέσα Μεταφοράς Λεωφορείο, Μέσα μηνιαία Κοινόχρηστα 160ευρώ, Μπάρμπεκιου, πάρκινγκ θέσεις 2, Πολυτελής Κατοικία, πόρτα ασφαλείας, Προσανατολισμός Ανατολικό, πρόσβαση άσφαλτος, ρεύμα Μονοφασικό, σίτες στα παράθυρα, Στόρια, ΤΚ 63085, Φωτεινό (G Κωδικός: F-10609)
Ν. Χαλκιδικής,Παλλήνη
3 δωμάτια
115 m²
135.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
σκελετοί hangars *** Θέλετε να αγοράσετε Υπόστεγα που δεν πέφτουν; Τα υπόστεγα μας με βάση μεταλλικό πλαίσιο δεν πέφτουν επειδή είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με σχέδια. Πώληση υπόστεγων οποιουδήποτε τύπου, μεγέθους και πλήρους σετ. Βιομηχανία. Ναυτιλία. Τοποθέτηση. Το πεδίο των κτιρίων είναι πολύ ευρύ και τους επιτρέπει να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση σχεδόν όλων των βιομηχανικών, αποθηκών, βιομηχανικών, εμπορικών, αθλητικών, κλπ. εργασίες: 1) όλα τα είδη hangars με διαφορετική χρήση προορισμού, 2) Universal Αποθήκες για την αποθήκευση όλων των ειδών προϊόντων (σιταποθήκες, αποθήκευση λαχανικών, αποθήκευση για σανό)? 3) Παγκόσμιες αίθουσες παραγωγής, κτίρια κλπ. για την παραγωγή διαφόρων τύπων προϊόντων κ.λπ. και τα παρόμοια. 4) Εμπορικές εγκαταστάσεις, όπως αποθήκη-αποθήκη χονδρικού εμπορίου κ.λπ. 5) Συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων και οποιουδήποτε άλλου εξοπλισμού, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. 6) Αθλητική αίθουσα, γήπεδο τένις κ.α. 7) Διάφορες επιλογές για πολιτιστικά κτίρια, προσωρινές δομές κατασκευής, καταφύγιο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καταφύγιο για διάφορες ιδιοκτησίες κλπ. και τα παρόμοια. Εγγραφείτε στο κανάλι του Youtube *** Επισκεφθείτε μας στο Facebook *** Ο ιστότοπός μας είναι *** Τηλέφωνο επικοινωνίας / Viber / Τηλεγράφημα +380503088020
Πάργα
36
Χθες στις 2:28 μ.μ.
Περισσότεραlalafo.gr
Complain
Πωλείται 1-όροφη μονοκατοικία έκτασης 159 τ.μ στις Κυκλάδες. Σπίτι 3 υπνοδωμάτια, 2 καθιστικά, μία κουζίνα, 2 μπάνια. Μονοκατοικία έχει εσωτερική διαρρύθμιση διαθέτει επίσης έπιπλα, πόρτες ασφαλείας, ηλιακό θερμοσίφωνα, κήπο, αποθήκη. Η μονοκατοικία βρίσκεται στο νησί της Σίφνου, στις Κυκλάδες. Το σπίτι είναι χτισμένο σε κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και επιπλωμένο σε παραδοσιακό στιλ. Επίδης διαθέτει ένα μεγάλο οικόπεδο με έναν όμορφο κήπο και άδεια οικοδομής για 500 τ.μ. Επίσης, υπάρχει ένας ξενώνας με εμβαδόν 29 τ.μ. με ξεχωριστή είσοδο, με κύριους χώρους ένα δωμάτιο, μια κουζίνα και μπάνιο. Η μονοκατοικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς στο πλαίσιο ενός μπουτίκ ξενοδοχείου.
Θεσσαλονίκη Υπόλοιπο,Απολλωνία
3 δωμάτια
159 m²
560.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά: Πωλείται Κτίριο επαγγελματικών χώρων 1570τ.μΑναπτύσεται σε 3 ορόφους των 320 τμ έκαστος . Επιπλέον υπάρχουν: α) Στο ισόγειο, χώρος γραφείων με μπάνιο, 3 WC κοινού και κουζίνα - συνολικά 40 τμ. β) Στον κάτω όροφο, ως προέκτασή του, extra χώροι 400 και 170 τμ. ΄Ολοι αυτοί οι χώροι, επικοινωνούν μεταξύ τους και ο τελευταίος των 170 τμ. έχει άμεση πρόσβαση στην ράμπα στο πίσω μέρος του κτιρίου. Η συνολική του επιφάνεια είναι 1.570 τμ. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1988 αλλά το 2004 και το 2012 ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακαίνιση του από την εταιρεία ISV Architects / Ιωάννου - Σωτηρόπουλος - Van Gilder, όπου εκτός των άλλων, τοποθετήθηκε και το εξωτερικό διακοσμητικό μεταλλικό πλαίσιο βαρέως τύπου, το οποίο είναι επενδεδυμένο σε όλη την επιφάνεια του με 49 κρύσταλλα 2χ10mm. Έχει ανεγερθεί σε αγροτεμάχιο 3.183 τμ, με πρόσοψη 70 μέτρων στο δεξιό μέρος της λεωφόρου πρός το αεροδρόμιο Μακεδονία και σε απόσταση 5 λεπτών από αυτό. Επίσης,σε απόσταση 1.500-2.000 μέτρων βρίσκονται πολλά εμπορικά κέντρα όπως Ikea - Florida - Hondos center - Leroy Merlin - Mega Outlet. Οι δύο πίσω όψεις του κτιρίου έχουν απρόσκοπτη θέα πρός την θάλασσα, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και τον Όλυμπο. Διαθέτει : Δίκτυο δομημένης καλωδίωσης Cat 6 - Ψύξη Fyrogenis FAWK 532 ψυκτικής απόδοσης 131 KW - Θέρμανση Fyrogenis SLP 280 θερμικής απόδοσης 280.000 Κcal/h με 27 fan coils οροφής, ανεξάρτητους θερμοστάτες ανα όροφο αλλά και αναμονές για extra fan coils δαπέδου - γυάλινο υδραυλικό ασανσέρ Kleeman 6 ατόμων - δάπεδα laminate - ψευδοροφές γυψοσανίδας με προεγκαταστάσεις συστήματος συναγερμού, CCTV, πυρανίχνευσης, μουσικής και φωτισμού ασφαλείας - κεντρική εσωτερική σκάλα επενδεδυμένη σε όλο το ύψος της, εμπρός και πίσω, με ελαστική φωτιζόμενη μεβράνη Barrisol - πυροσβεστικές φωλιές ύδατος - 2 εγκεκριμένες εξόδους κινδύνου - αίθριο πρώτου ορόφου για φυσικό αερισμό και φωτισμό επενδεδυμένο με κρύσταλλα Vitraux - κεντρική είσοδο ειδικά διαμορφωμένη για άνετη πρόσβαση Αμεα - παροχή Δεη κατηγορίας Ν 5 - γεώτρηση παροχής 6 κμ νερού / ώρα με υπόγεια δεξαμενη 30 κμ και 2 ξεχωριστές αντλίες παροχής για πυρόσβεση και χρήση - άνετο parking κλπ. .. Τιμή 2250000€ | Κωδικός Ακινήτου: #31607 γραφ.2310922226 κιν.6984796540
Θεσσαλονίκη Περ/κοι Δήμοι,Καλαμαριά
1570 m²
2.250.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
Στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και σε εμπορική πιάτσα γραφείων και καταστημάτων, σε ευπρόσωπο κτίριο πωλείται ισόγειο κατάστημα 56τμ με πατάρι 30τμ, υπόγειο 30τμ, κουζινάκι και wc. Το κατάστημα είναι πλήρως ανακαινισμένο σε όλους τους χώρους, είναι λειτουργικά διαρρυθμισμένο με φινέτσα και ποιότητα. Διαθέτει ηλεκτρικό ρολό ασφαλείας, κλιματισμό και μερική επίπλωση. Κατάλληλο για οποιαδήποτε εμπορική ή επαγγελματική χρήση. Τιμή πώλησης στο πλαίσιο της υφιστάμενης οικονομικής κατάστασης: 120.000 €
Αθήνα Κέντρο,Αθήνα
56 m²
120.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
Πέτρινη πολυτελή νεόκτιστη μονοκατοικία των 246τμ. Η πέτρα είναι από την Τήνο και ο κατασκευαστής αυτού του υπέροχου σπιτιού είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης. Oλα τα δάπεδα στο ισόγειο είναι μαρμάρινες πλάκες και όλα τα δάπεδα στον όροφο είναι ξύλινα. Το πέτρινο τζάκι είναι ένα αρχιτεκτόνημα. Η οροφή στο σαλόνι είναι ξύλινη, το πλαίσιο γύρω από τους πάγκους της κουζίνας είναι μάρμαρο και υπάρχει ενδοδαπέδιος φωτισμός με σποτ. Τα Kommerling PVC με τα διπλά τζάμια κουφώματα και τα ξύλινα παντζούρια προσθέτουν στην ζεστασιά που εκπέμπει η όλη κατασκευή του σπιτιού. Όλα τα υπνοδωμάτια και το μεγάλο μπάνιο βρίσκονται στον επάνω όροφο. Οι ξύλινες οροφές και τα ξύλινα πατώματα κυριαρχούν σε αυτούς τους χώρους ανάπαυσης. Η δε οροφή στο μεγάλο υπνοδωμάτιο είναι ένα αριστούργημα ξυλοκατασκευής. Η επένδυση της μπανιέρας και του ντους, όπως και το πάτωμα του μπάνιου, είναι όλα μάρμαρα. Τα υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μεγάλες βεράντες οι οποίες έχουν μαρμάρινα δάπεδα και περιτριγυρίζονται από κάγκελα καλώς σχεδιασμένα. Η θέα στους γύρω λόφους με τα διάσπαρτα σπίτια του οικισμού Μάννας, Σύρου είναι ανεμπόδιστη.
Κυκλάδες,Σύρος-Ερμούπολη
3 δωμάτια
246 m²
385.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
Η βίλα προσφέρει 3 ΥΔ και παρέχει μια κατοικία υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, με διαμορφωμένο ιδιωτικό κήπο ​1300 τ.μ, ιδιωτική είσοδο με αυτόματο χειρισμό, βεράντα με ξύλινη πέργκολα, μπάρμπεκιου και ιδιωτική πισίνα​ από 269.000 Ευρώ με το στανταρ εξοπλισμό.​ ​Σε μικρή απόσταση από μια ήσυχη αμμουδιά, με κοινόχρηστες αθλητικές εγκαταστάσεις και διαμορφωμένους χώρους αναψυχής, όπως πισίνα, γήπεδο τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 και παιδική χαρά.Το συγκρότημα στο νησί της Θάσου, φυλάσσεται και συντηρείται όλο το χρόνο, ενώ βρίσκεται κοντά στο τοπικό ιατρικό κέντρο του νησιού, σε βενζινάδικο, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και beach bars και είναι πολύ κοντά στα δύο λιμάνια του νησιού. ​Η κατοικία προσφέρει ευρύχωρο καθιστικό και κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο, αποθήκη και πολλές άλλες ανέσεις, ενώ στον 2ο όροφο ιδιαίτερη διαμόρφωση κρεβατοκάμαρας με μπάνιο ensuite και μαγευτική θέα από το μπαλκόνι. Φιλικό προς το περιβάλλον και με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση , η βίλα παρέχει, μεταξύ άλλων, ηλεκτρικές συσκευές, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο καθιστικό με ηλιόλουστα ανοίγματα στη βεράντα, τζάκι, ευρύχωρα υπνοδωμάτια και μπάνια με ιταλικά πλακίδια και επώνυμα είδη υγιεινής​, και αντλία θερμότητας ως το πλέον κατάλληλο σύστημα ψύξης - θέρμανσης. ​​Ένα πολύ καλά οργανωμένο πλαίσιο διαχείρισης ακινήτων και ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών παρέχονται κατόπιν ζήτησης, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. ​Με κάθε νέο ιδιοκτήτη να προσχωρεί στον κανονισμό λειτουργίας του οικισμού, που διευκρινίζει τα προνόμια και τις υποχρεώσεις ​του κάθε ιδιοκτήτη, διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του οικισμού. ​ Διατηρείται πάντα η δυνατότητα παράδοσης της κατοικίας ως "turn the key", που συνεπάγεται πλήρως εξοπλισμένη κατοικία, με εσωτερική επίπλωση, είδη ιματισμού και έπιπλα κήπου. Η επίπλωση και η διακόσμηση αφορούν χωριστά κάθε ιδιοκτήτη, προσφέροντας μοναδικές προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες και την αισθητική του καθενός. Eco-friendly ενεργειακά συστήματα και σχεδιασμός, ​Υψηλής αισθητικής & ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής στοιχεία​, εργονομικός σχεδιασμός χώρου και υψηλής ποιότητας κατασκευής​ ​ ​•​3 ​x​ Υπνοδωμάτιο​​ • Κυρίως Υπνοδωμάτιο Σουίτα open air σχεδιασμού​​ με μπάνιο en suite​ •​2​ x ​μοντέρνου σχεδιασμού μπάνιο με πολυτελή υλικά και επώνυμα είδη υγιεινής​ ​( πλήρως εξοπλισμένα)​ ​ ​•​Τζάκι​ ​ ​•​Πλήρως εξ​ο​πλισμένη Κουζίνα ​​ •Ηλεκτρικές Συσκευές A class​ ​ • Ιδιωτική Πισίνα ( επώνυμου Γαλλικού Οίκου, 10 χρόνια εγγύηση) ​ ​• ​Διαμορφωμένος περιβάλλον χώρος •Ιδιωτικός κήπος 900-1300 τ.μ. ​​ με αυτόνομο ποτιστικό σύστημα​​ και ελαιώνα​ ​ ​•​​ ​Bbq ​ ​•​ Αντλία Θερμότητας​ ​• Σύστημα θέρμανσης - Ψύξης​ ​ ​ ​•​​ ​Εξωτερικός Φωτισμός περιβάλλοντος χώρου
Ν. Καβάλας,Θάσος
3 δωμάτια
100 m²
269.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
Complain
Βίλα προς πώληση στην Κασσάνδρα, Χαλκιδικής. Χτίστηκε το 2008 από έναν αρχιτέκτονα μηχανικό για ιδιοκατοίκιση. Αποτελείται από τρία επίπεδα συνολικής επιφάνειας 301,55 τ.μ., χτισμένα σε οικόπεδο 545 τ.μ. Η κατασκευή έγινε με χαλύβδινο πλαίσιο. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα και τραπεζαρία με κελάρι, ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, μια περιοχή ειδικά σχεδιασμένη για να χρησιμοποιηθεί ως μπαρ, ένα γυμναστήριο με ένα δωμάτιο-ντουλάπα και μπάνιο και ένα άλλο δωμάτιο που Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος όπου μπορεί να εγκατασταθεί το πλυντήριο ρούχων, τα ρούχα μπορούν να σιδερώνονται και να αποθηκεύονται. Στο δεύτερο επίπεδο υπάρχει ένα ευρύχωρο δωμάτιο με ντουλάπα και ένα μεγάλο μπάνιο, καθώς και καθιστικό, κουζίνα και αποθηκευτικό χώρο. Μια εξαιρετική επιλογή για τους ξεχωριστούς αγοραστές. Villa for sale in Kassandra, Chalkidiki. It was built in 2008 by an Architect-Engineer for self- occupancy. It comprises three levels of a total surface area of 301.55 m2, built on a 545 m2 plot of land. The construction wqas made with steel frame. On the first level there is a big kitchen and a dinning area with pantry, a big living room with the fireplace, an areaa specially designed to be used as a bar, a romm with a walk-in closet and bathroom, and another room that is designed to be used as a landry room where the washing machine can be installed, the clothes can be ironed and stored. On the second level there is a spacious room with a walk-in closet and a big bathroom, as well as a living room, a kitchen and a storage area. All rooms are panted and coloours have been used wisely. A great choice for special buyers.
Ν. Χαλκιδικής,Κασσάνδρα
5 δωμάτια
350 m²
680.000
28/8/2018
Περισσότεραspiti360.gr
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more